Књаза Милоша 161
18220 Aleksinac

+ 381 18 800 816
al2book@yahoo.com

Svastaonica fb1.11.2023. у ОШ „Љупче Николић“ почиње са радом нови круг пројекта Сваштаоница, који је намењен и прилагођен првенствено деци предшколског узраста, а који су подржали градска библиотека „Вук Караџић“ и ПУ „Лане“.

Низом креативних и занимљивних активности, из недеље у недељу лагано и постепено децу уводимо у свет науке и уметности, који је у свету познат као STEAM. Циљ нам је да деца са наших радионица оду насмејана, пуна ентузијазма, позитивне енергије и нових знања и да једва чекају наредни сусрет. Трудимо се да будимо машту, подстичемо на учење, истраживање и стицање нових знања, а све то кроз дружење и тимски рад.

Неке од планираних тема су из области математике, информатике и рачунарства, физике, биологије, хемије, географије у оквиру којих ћемо се упознати са небеским телима, електрицитетом, магнетизмом, елементарном математиком, густином, програмирањем и многим другим занимљивостима.  

Велика погодност је то што су све активности у оквиру пројекта потпуно бесплатне за децу и реализују се у медијатеци школе.

Родитељи имају обезбеђен простор да сачекају своју децу за време радионице.

Поучени пријатним и дивним искуством са претходном генерацијом предшколаца, позивамо и вас да сваштаримо заједно.

Среда 1.11. 2023. у два термина -  у 17h  и  у  18h. медиjатека ОШ „Љупче Николић“.

Добродошли!